Over ons

Voice 20mnd met Lisa & Lucas.

Van Het Busselke Rottweilers

 

Hallo! Zal me even voorstellen. Mijn naam is Sandra Thoonen en ben gelukkig getrouwd met Kris. Wij hebben 2 hartstikke leuke kinderen, Lisa & Lucas.

 

Zolang ik me kan herinneren ben ik altijd bezig geweest met dieren. Opgegroeid tussen de honden, paarden, kippen, konijnen en cavia's. En altijd nam ik elk zwerfdier mee naar huis, tot wanhoop van mijn ouders........

Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik een opleiding in de dierverzorging zou gaan doen. Begonnen bij Helicon opleidingen waarna ik verder ben gaan studeren in Barneveld bij het Groenhorstcollege. Mijn droom kwam uit en nu ben ik werkzaam in een dierenkliniek!

 

Bij ons in de straat woonde vroeger een fokker waar ik, van kleins af aan, elke dag na school en in de weekenden te vinden was. Helpen met uitlaten, verzorgen en trainen voor de shows. En als ze een nestje hadden was ik er niet meer weg te slaan!

Voor mij was het duidelijk, dit wilde ik later ook!!!

Via Han van Alfen heb ik Jos Geerts leren kennen en was ik op slag verliefd op de Rottweiler! Wat een massief,machtig mooie honden zijn dit! Met een geweldig karakter!

 

Nadat Kris en ik 4 mechelse herders hebben gehad en intensief mee getraind hadden, kwam er bij ons gezinsuitbreiding. Mijn gezin was bijna compleet, Ik mistte nog die mooie zwarte parel!

En zoals vanouds was ik weer kind aan huis bij de Familie Geerts. Na lang wachten had ik dan eindelijk mijn Kraaltje uit een combinatie die ik heel graag wilde.

 

Op 17 Oktober 2012 is onze Voice geboren. Geweldige hond met een super karakter en heel close met de kinderen! Ze is super sociaal en wil graag voor je werken. Ben samen met Jos veel naar shows geweest, en dat gebeurt nog steeds, en heb er dan ook erg veel van geleerd. Ons Voicke doet het goed op shows en ze is HD & ED vrij.

Zou mijn allergrootste droom dan nu toch echt uitkomen???

Wauw, mijn eigen kennelnaam aanvragen!!!!!!!!

 

En hier zijn we dan!

 

Het fokken van Rottweilers doen wij dan ook volgens de strenge regels van de Nederlandse Rottweiler Club en de Raad van Beheer. En zullen wij van tijd tot tijd een nestje hebben.

 

Graag tot ziens bij Rottweilers van het Busselke.

Copyright © All Rights Reserved.